Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  کارشناسان به تازگی روش تشخیصی جدید برای شناسایی جنسیت نوزاد کشف کرده اند که می‌تواند در هفته هشت بارداری جنسیت را تشخیص دهد.

اما نگرانی دانشمندان از بابت سوء استفاده از این شیوه تشخیصی در برخی کشور‌ها با گرایش فرزند پسر مانند چین و هندوستان است که امکان دارد سبب سقط جنین تعداد زیادی از نوزادان دختر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کشورهایی همچون هندوستان و چین به دلیل گرایش و سنت‌های فرهنگی داشتن فرزند پسر محبوب‌تر است و بسیاری از والدین پس از آگاهی از جنسیت از راه‌های غیرقانونی اقدام به سقط جنین و ختم بارداری می‌کنند.


در گزارشی درباره وضعیت توازن جنسیتی در  هندوستان این نتیجه به دست آمده است که تعداد زنان ۶۳ میلیون نفر کمتر از مردان است که دلیل آن سقط جنین شایع و پرطرفدار در این کشور و از بین بردن جنین دختر است.

مشابه این وضعیت در چین نیز وجود دارد و تعداد مردادن ۳۴ میلیون نفر بیشتر از زنان است؛ این آزمایش تشخیصی جدید تنها در 2 ماهگی مادر را قادر می‌سازد تا از جنسیت جنین خود آگاه شود و به دلیل بازه زمانی بیشتری که در اختیار والدین قرار می‌دهد و نیز اینکه جنین در آن زمان هنوز به طور کامل شکل نگرفته، امکان سقط جنین زودهنگام و از بین بردن جنین دختر وجود دارد.


برخی کشور‌ها قوانین سخت گیرانه‌ای برای سقط جنین و بازه زمانی محدودی برای آن دارند که بیشتر مربوط به وضعیت پزشکی مادر و جنین، ابتلای جنین به برخی بیماری ها‌ی غیرقابل درمان است.

اما برخی دیگر از خانواده‌ها به دلایلی همچون وضعیت اقتصادی، گرایش به جنسیت خاص، آمادگی نداشتن برای فرزند آوری و مواردی از این دست به شکل مخفیانه اقدام به ختم بارداری می‌کنند که در برخی موارد حتی سبب از دست رفتن جان مادر یا ناباروری دائم او می‌شود.

در روش‌های کنونی والدین می‌توانند جنسیت فرزند خود را در هفته ۲۰ بارداری تشخیص دهند که البته صد در صد نیست و احتمال دارد جنین جنسیت متفاوتی داشته باشد.

این شیوه تشخیصی جدید به وسیله دانشمندان برزیلی ابداع شده است و نوعی آزمایش خون است و کارآزمایی آن برروی ۱۰۱ زن باردار و شناسایی جنسیت جنین آن‌ها موفقیت آمیز بوده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

صدرنشینی 2 کشور آسیایی در سقط جنین نوزادان دختر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۷۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل بیمه سلامت استان گفت: قوانین مربوط به این موضوع در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران پیاده سازی شده است و بیمه شدگان سلامت از امروز از آن بهره‌مند می‌شوند.


علی اربابی افزود: این طرح در خصوص قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اجرا می‌شود که در قالب آن، تمامی خدمات در اسناد بستری، بستری موقت، تحت نظر اورژانس و سرپایی شیرخواران و کودکان زیر هفت سال (به استثناء داروی سرپایی)، و استفاده از ابزار (کیت) تولید داخل غربالگری نوزادان، در مراجعه به مراکز تشخیصی و درمانی بخش دولتی دانشگاهی، رایگان است.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • وضعیت میدان در جنگ شناختی را رسانه‌ها و روایت‌ها تعیین می‌کنند
  • جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور
  • نمی‌توانیم بگوییم «یسنا » ربوده شده یا نه | آخرین وضعیت پیگیری پرونده گم شدن دختر کلاله‌ای
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • سرعت رسیدگی به پرونده‌های اموال تملیکی در تعزیرات افزایش یابد
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟