Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، سراج‌الدین عارف‌نیا عصر امروز در دومین جلسه شورای راهبردی جمعیت استان گلستان که با حضور استاندار در سالن جلسات استانداری گلستان برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه در سال ۱۳۹۸ تعداد ۳هزار و ۴۵۷ سقط جنین در استان گلستان داشتیم که تنها ۱۷۵ مورد از این تعداد مجوز داشتند.

وی تصریح کرد: سقط به صورت غیرعمدی اتفاقی است که اختلالات کروموزومی را در پی خواهد داشت و در صورتی که سقط غیرعمدی صورت نگیرد اختلالات ذهنی و سندرومی بسیار زیاد خواهد شد با این وجود سقط به عنوان یک مکانیسم دفاعی عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان ابراز کرد: مشکل عمده ما سقط عمدی است وزارتخانه هیچ دستورالعمل دقیقی که روی این موضوع زوم کند را تعبیه نکرده است و تنها در حد بازدید از مراکز سقط جنین بسنده کرده است یعنی ما حتی اجازه نظارت کردن و گشتن میز کشوی پزشک را نداریم فقط در حد بازدید از مطب است.

*مراکز مشاوره‌ای بارداری ناخواسته در گلستان ایجاد شود

عارف‌نیا اظهار کرد: در این زمینه پیشنهاد دادیم که از آزمایشگاه‌ها نمونه‌های مثبت حاملگی را دریافت کنیم اما آزمایشگاه‌ها زیر بار نخواهند رفت و می‌گویند این نتایج محرمانه است و زیر نظر ما است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دادیم که مراکز مشاوره‌ای برای بارداری ناخواسته در استان گلستان ایجاد شود تا مادران باردار به راحتی به این مراکز مراجعه کنند شاید بعد از مراجعه اقدام به سقط جنین نکردند متاسفانه در استان گلستان مرکز مشاوره سقط جنین نداریم.

* تنها 10 درصد از زایمان‌ها منجر به سقط قانونی می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه در سال ۱۳۹۸ تعداد ۳۷ هزار زایمان در سطح استان گلستان به ثبت رسید، ابراز کرد: تنها ۱۰ درصد از زایمان‌ها منجر به سقط قانونی می‌شود.

عارف‌نیا با بیان اینکه در گلستان از دو روش «IVF» و «IUI» برای باروری استفاده می‌شود، گفت: روش «IVF» برای افرادی که دارای ناباروری هستند و می خواهند نوزاد داشته باشند این روش کمک می‌کند تا بارور شوند که متاسفانه این روش هزینه بالایی دارد.

*13 مورد آزمایش بارداری به روش «IVF» در گلستان/ پنج مورد به بارداری ختم شد

رئیس مرکز بهداشت گلستان با بیان اینکه ۱۳ مورد آزمایش بارداری روش «IVF» در گلستان صورت گرفت، ابراز کرد: از ۱۳ موردی که از روش «IVF» در گلستان انجام شد تنها پنج مورد به بارداری ختم شد.

عارف‌نیا خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ تعداد ۵۷ مورد از روش «IUI» در گلستان استفاده شد که از این تعداد تنها ۱۰ درصد به بارداری انجامید.

وی تصریح کرد: دولت در سال؛ سه بار حاملگی به روش «IVF» را متقبل می‌شود که هزینه ۶ میلیون الی ۷ میلیون تومان می‌شود اگر از یک‌هزار زوج نابارور حمایت شود مجموعا ۷ میلیارد تومان خواهد شد.

انتهای پیام/83019

منبع: فارس

کلیدواژه: 3 هزار و 457 سقط جنین گلستان علوم پزشکی گلستان آزمایش بارداری عارف نیا زایمان زایمان ها سقط قانونی استان گلستان عارف نیا سقط جنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۰۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

محسن ذاکریان در همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد که با همکاری بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی و جمعیت هلال احمر استان امروز در اردوگاه فرهنگی و تربیتی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: آمار‌های غیررسمی در کشور نشان می‌دهد که سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در سطح کشور انجام می‌شود، عددی که بسیار نگران‌کننده بوده و لازم است تا همه دستگاه‌ها در این زمینه فعالیت‌های جدی کنند.

وی تصریح کرد: مرکز نفس در سال ۱۴۰۰ کار خود را در مشهد و با هدف جلوگیری از سقط عمد جنین سالم آغاز کرد و تاکنون بیش از ۳ هزار مورد جلوگیری از سقط عمد جنین سالم در نقاط مختلف کشور توسط مرکز نفس انجام شده است.

رئیس قرارگاه نفس کشور و مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: بیشترین دلیل سقط عمد در کشور را ناسازگاری زوجین و احساس عدم امنیت بوده است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • سالانه بین ۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار سقط عمد در ایران انجام می‌شود
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو