Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، مدیر داخلی مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی استان اردبیل روز پنجشنبه گفت: لنفوسیت تراپی یا Paternal leukocyte immunization بیشتر برای بیمارانی که به علت شباهت HLA پدری و مادری توانایی تولید Blocking Ab. و یا APCA را ندارند استفاده می‌شود و میزان موفقیت آن ۲۰ تا ۶۸ درصد است.

فینا محمودی ارشادی با بیان اینکه با این روش درمانی می‌توان شانس بارداری را در بیمارانی که با شکست‌های متوالی مواجه شده‌اند، افزایش داد، افزود: سقط خودبه‌خودی (RSA) مکرر و یا عادتی شایع‌ترین عارضه بارداری است و استرس قابل‌توجهی را بر زوج‌های طالب بچه‌دار شدن وارد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: طبق تعریف سقط خود به خودی اشاره به ۳ و یا بیشتر از ۳ مورد ختم حاملگی پشت سر هم و یا با فاصله با سن جنینی کمتر از ۲۰ هفتگی و یا جنین با وزن کمتر از ۵۰۰ میلی گرم دارد ، میزان بروز سقط‌ها به صورت منفرد ۲۵-۱۵ درصد می‌باشد که یک درصد آنها به صورت مکرر دیده می‌شود که البته در بعضی از نژادها به ۱۴-۱۰ درصد هم می‌رسد.

مدیر داخلی مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی استان اردبیل علل سقط راجعه خود به خودی را مالتی فاکتوریال دانست و اظهارکرد: علت این سقط به ۲ دسته عمده جنینی (اختلالات کروموزومی) و مادری تقسیم می‌شود که در مورد علل مادری سقط راجعه می‌توان به ژنتیکی (حدود ۴ درصد مادران مبتلا به RSA دارای یک کروموزومال آنومالی بویژه جابجایی دوطرف کروموزومی)، اختلالات انعقادی، نقص‌های اندومتریال و آناتومیک رحم، نارسایی سرویکس و یا دهانه رحم، عفونت‌ها، عوامل شیمیایی اشاره کرد.

محمودی ارشادی با اشاره به اینکه در بیش از ۸۰ درصد موارد عوامل ایمونولوژیک  نظیر اختلالات سیستم HLA  مادر و جنین، اختلالات گروه خونی و آنتی‌بادی ضد اسپرم نیز دخیل هستند، ادامه داد: حدود نیمی از موارد سقط راجعه غیرقابل توجیه می‌باشد که نقش علل ایمونولوژیک در این بین بیش از سایر علل مطرح می‌باشد.

وی گفت: دلایل بسیار زیادی موجود است که مادر علیه HLA پدری آنتی‌بادی ساخته که این آنتی‌بادی‌ها با اتصال به آنتی‌ژن پدری جنین مانع باند شدن آنتی بادی‌های سیتوتوکسیک به این آنتی‌ژن‌ها شده و همین طور با کاهش فعالیت سیتوتوکسیتی سلول‌های NK موجود در دسیدوآ باعث مهار سیستم ایمنی مادر علیه جنین می‌شوند.

برچسب‌ها سازمان جهاد دانشگاهی بارداری اردبیل ناباروری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان جهاد دانشگاهی بارداری اردبیل سازمان جهاد دانشگاهی بارداری اردبیل ناباروری آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۶۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد

تیمی از محققان دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور میکروقطره‌هایی ایجاد کرده‌اند؛ این میکروقطره‌ها زمانی که تحت تابش نور لیزر قرار می‌گیرند، امکان شناسایی نشانگرهای زیستی پروتئین و ویروسی در آنها فراهم می‌شود. این روش را می‌توان برای تشخیص انواع بیماری‌های خاص به کار برد.

به گزارش ایسنا، این میکروقطرات، تقریباً یک سوم قطر یک رشته موی انسان بوده و می‌توانند به طور بالقوه در جریان خون حرکت کنند تا به تمام قسمت‌های بدن انسان برسند و ذراتی به نام اگزوزم را که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند، شناسایی کنند. اگزوزوم‌ها به عنوان نشانگرهای زیستی در شناسایی بیماری‌ها عمل می‌کنند.

چن یو چنگ، از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک این دانشگاه که این تیم تحقیقاتی را به همراه دکتر فانگ گوئوچنگ رهبری می‌کرد، گفت: این میکروقطرات همچنین می‌توانند جایگزین دقیق‌تری برای درمان فوتودینامیک ارائه دهند که از داروی فعال شده با نور استفاده می‌کند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters منتشر شده است.

این تیم تحقیقاتی از یک کریستال مایع برای ایجاد ریز قطرات استفاده کرد، سطح این قطرات با آنتی‌بادی‌های مختلف پوشانده شد. این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند با پروتئین‌های مختلف که توسط ویروس‌ها تولید می‌شود، واکنش نشان دهند و آنها را به نشانگرهای بیماری تبدیل کنند.

این میکروقطره‌ها به عنوان نقطه کانونی برای نور لیزر عمل می‌کنند. هنگامی که لیزر وارد قطره می‌شود، انرژی و نور آن تقویت می‌شود؛ زیرا لیزر قبل از خروج از قطره به طور مکرر در داخل قطره پراش پیدا می‌کند. این پراش‌ها سیگنال قوی‌تر ایجاد می‌کند که از قطره ساطع می‌شود و منجر به شناسایی دقیق‌تر بیماری می‌شود.

هنگامی که یک میکروقطره با پروتئینی برخورد می‌کند که با یکی از آنتی‌بادی‌های متصل به آن واکنش نشان داده شده، طول موج نور منعکس شده از میکروقطره تغییر می‌کند که نشان دهنده وجود بیماری یا عفونت است.

محققان با اندازه‌گیری تغییر طول موج در حین خروج از  میکروقطره، از این فناوری در آزمایش‌ها برای تشخیص موفقیت‌آمیز اختلالات عصبی، بیماری‌های ژنتیکی و سلول‌های سرطانی استفاده کرده‌اند.

پروفسور چن گفت: استفاده از لیزر به ما امکان می‌دهد تغییرات بیولوژیکی ظریف را تقویت کنیم، زیرا آنها حتی در محیط‌های عمیق بافت عملکرد خوبی دارند. لیزرها انسجام و شدت قوی و نسبت سیگنال به نویز بالا دارند که همگی منجر به تشخیص دقیق‌تر می‌شوند. محققان معتقدند این میکروقطره‌ها کاربردهای بالقوه‌ای در غربالگری دارو دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • بازگشت کریم بنزما به رئال مادری برای درمان
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد